bel ons Bel ons op 088-2733433
bezichtiging plannen bezichtiging plannen

Op zoek naar een werkplek of kantoor

De zolderkamer is verleden tijd. Je bent nu ondernemer en wilt een eigen plek, het liefst in de buurt. Wij bieden kantoren voor ZZP en gevestigde ondernemers. Flexibel, een all-in prijs en een eigen identiteit zijn de kernwoorden. Jouw eigen kantoor, waar je samen met de andere ondernemers je bedrijf naar een volgend niveau kan brengen.

Samen verder

Samen weet je meer dan alleen. Daarom organiseren we bij 1business center evenementen en borrels om contact tussen ondernemers te bevorderen. Dit doen we niet alleen voor huurders, maar we nodigen ook andere ondernemers, financiers en politici uit. Op deze manier kan je je netwerk vergroten en je bedrijf uitbouwen.

Vaste plek in de buurt

Een eigen kantoor, jouw ruimte. Maar het liefst in de buurt. In de buurt van huis, school van de kinderen, stadscentrum of station. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat dat is wat ondernemers willen en wij geloven daar in. Daarom vindt je 1business center over het algemeen in of om het centrum van de stad. 

"Helft zzp'ers zoekt een nieuwe werkplek. Liefst een vaste stek in de eigen wijk"
(Karin de Vries, master economische geografie)

"Ruime openingstijden, korte overeenkomsten en dicht bij huis belangrijk voor zzp"
(Kamer van Koophandel)

Vast bedrag per maand

Een eigen plek, een groeiende onderneming, maar geen verrassingen. Dat kunnen we ons voorstellen. Daarom zijn de prijzen die we hanteren altijd "all-in". Dat wil zeggen dat de genoemde prijzen weliswaar exclusief btw zijn, maar altijd inclusief servicekosten, stookkosten, water, (draadloos) internet en schoonmaak van algemene ruimte. In veel van onze centra bieden we daarnaast kosteloos een gedeelde vergaderruimte en parkeren. Wij zorgen voor de zaken rondom je kantoor, zodat jij je op je onderneming kan richten.

Zelf 1business center ervaren?

Kom kijken bij de kantoorruimte bij jou in de buurt. Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Direct een bezichtiging plannen kan natuurlijk ook.