bel ons Bel ons op 088-2733433
bezichtiging plannen bezichtiging plannen

1business center Schuttevaerkade in Zwolle

Op loopafstand van het NS-station van Zwolle en direct gelegen aan de afslag Zwolle Centrum van de A28 bieden wij u de mogelijkheid om een eigen kantoor te huren. Een eigen kamer in een gebouw met een moderne vergaderruimte welke is voorzien van een grote flatscreen-tv en en gezamenlijke keuken voorzien van koffie en thee faciliteiten. Er zijn verschillende kantoorruimtes beschikbaar voor verhuur, verschillend in oppervlakte en prijs. Tevens is het mogelijk om tegen een gepaste vergoeding een parkeerplaats te huren op eigen terrein. Om een beeld te geven van de mogelijkheden nodigen wij u graag uit om een reeds ingerichte ruimte te bekijken onder het genot van een kop koffie

Wil jij genieten van een eigen kantoor op een goede plek, met alle faciliteiten die je nodig hebt? Maak een afspraak en kom binnenkort kijken.

Zelf 1business center ervaren?

Kom kijken bij de kantoorruimte bij jou in de buurt. Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Direct een bezichtiging plannen kan natuurlijk ook.